Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Повір в Ісуса за допомогою розважань таємниць святого Розарію

З 1 по 14 червня 41 дитина на чолі з трьома аніматорами: с. Святославою Уманець CSSJ, п. Лєною Каширіною і п. Віктором Сенківським з парафії Воздвиження святого Хреста в Києві провели свій «відпочинок з Богом» у карпатській місцевості Яблуниця у відпочинковому осередку Карітас, яким опікуються Сестри Гоноратки.

 

Загалом оаза була організована для 122 дітей, які прибули в осередок на відпочинок з соціального центру у Києві і Трускавці, а також діти з Хмельницької парафії. Священицьке служіння і духовну опіку над дітьми мав отець Станіслав з Городка (Хмельницька обл.). Відповідальною за перебіг та проведення оази була с. Каріна CPSICM. Цей відпочинковий час мав свою спеціальну тему - "Повір в Ісуса."

Діти та їхні опікуни розпочали його в урочистість Божого Тіла і Крові. Святу Месу, в храмі святого Зигмунда Гораздовського, який розташований на території відпочинкового центру, очолив Єпископ Станіслав Широкородюк.

День у день, для дітей були організовувані тематичні зустрічі на підставі таємниць святого Розарію, відповідні ігри та культурні заходи, ну і, звичайно ж, мандрівки по горах.

Особливим щоденним пунктом запропонованої програми була особиста розмова з Господом. На підставі того, що діти почули і особисто переосмислили, розважаючи відповідні таємниці Розарію, в святині під час цієї розмови кожній дитині пропонували прийняти Ісуса до свого життя, говорячи Йому прості слова: «Вірю в Тебе Ісусе… , народженого як людину, навчаючого по містах і селах Галилеї, терплячого і вмираючого на хресті, воскреслого і Живого Бога…».

Зачерпнувши свіжого карпатського повітря та збагатившись духовно діти з новими враженнями повернулися до своїх домівок продовжувати свій літній відпочинок.