Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Ісусе, Ти моя Добра спадщина, Найкраща частка

 

22 та 23 січня 2016 року у львівському монастирі Сестер Святого Йосипа на вул. Коперніка 20/22 відбувалося молитовне зосередження для дівчат віком від 18 років.

Для кращого знайомства та набуття нового досвіду для зібраних було організовано виготовлення жіночих прикрас технікою «Валяння вовни».

 

На зустріч з Господом у Його живому слові прибуло понад 20 дівчат. Вони молилися Словом Божим з 10-ого розділу Євангелії від Луки – У домі Марти та Марії. Дівчата у тиші та поетапно, методом lectio divina, заглиблювалися у суть натхненного Слова. Це дало змогу учасницям зосередження наблизитися до Ісуса, дозволити, щоб Він увійшов у їхню життєву історію та став її центром – Доброю спадщиною, Найкращою часткою, яка їм не відніметься. Під час адорації дівчата разом із сестрами запрошували Христа у ті ситуації, з якими, схоже як Марта з Євангелія, без Господа не можуть дати собі ради; молилися про благословення для ближніх; просили Ісуса щоб дав їм глибоке переконання своєї близькості в повсякденному житті і  прагнення жити Його Святим Словом.

Для учасниць молитовної зустрічі в таїнстві Сповіді служив та відправив Євхаристію о. Ігор Ґнусь – домініканець. Священик під час проповіді наголосив на тому, що у спілкуванні з Богом і між собою неабияке місце відіграє перебування в тиші.

В організації та проведенні зосередження були задіяні сестри із чернечих спільнот на вул. Коперніка та вул. Самчука.