Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Турбуватися про тих хто поруч

 

17 лютого 2016 року в 132-у річницю заснування Згромадження Сестер Святого Йосипа сестри Теона Олянін та Августина Петрук разом із молоддю Домініканського душпастирства відвідали дітей та молодь Львівської школи-інтернат, приміщення якої свого часу були першим материнським чернечим домом їхнього згромадження.

 

Під час зустрічі з допомогою мультимедійної презентації зібрані детальніше ознайомилися з птахами, які зимують в Україні. Потім вели мову про те, що Бог піклується про кожне своє творіння – про рослини,  птахи, тварини, про людей. Також людина має особливий привілей – може піклуватися про все те, що довкола неї: може сприяти розвиткові навколишнього середовища, взимку підкормлювати птахів та звірів, турбуватися, допомагати і проявляти любов до інших людей.

Останнім етапом зустрічі було виготовлення льодяників. На електричній плиті діти варили цукерки, розливали їх на алюмінієву фольгу, вкладали палички-зубочистки, охолоджували на підвіконні і, облизуючи власноруч зроблені солодкі вироби, розповсюджували по всій школі звістку – Робимо цукерки!

Після зустрічі організатори, ділячись між собою враженнями, підсумували – це було бомбезно!