Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Зосереджені на Милосердному обличчі Бога

 

8 – 10 квітня цього року в Києві відбувалися дні зосередження для дівчат. У «Домі Марії», що неподалік Храму Воздвиження Святого Хреста, зібралися 7 дівчат з Києва, Любара та Шепетівки разом з с. Назарією, с. Святославою та с. Фабіолею зі Згромадження Святого Йосипа.

У домашній атмосфері зібрані роздумували над тайною Милосердного обличчя Бога. Отець Віталій Козак OCD допомагав їм у цьому: провів конференцію, збагачену цікавими життєвими прикладами та повчальними думками Папи Франциска. Для дівчата та сестер отець також відслужив Євхаристію. У програмі зосередження була також адорація, під час якої згромаджені перед виставленими Пресвятими Дарами ввіряли своє життя у руки Ісуса, який через любов до кожної людини залишився на землі під видом Хліба. Планом дня зосередження було передбачене також біблійне коло, перегляд фільму та веселий вечір.

Як сестри, так і дівчата дякують Богу за проведені  спільно дні та просять Всевишнього про добрі плоди часу зосередження на Його милосердному обличчі.