Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Підсумок року

 

У середу 18 травня 2016 р. відбулося останнє в цьому навчальному році інтеграційне заняття для дітей та підлітків львівської школи-інтернату, що на вул. Лисенка 53.

Організатори – члени Домініканського Душпастирства Молоді створили для дівчат та хлопців нагоду для того, щоб подякувати Господу та один одному за спільно проведений час. Спочатку була катехеза проведена о. Ігорем Гнюс про вдячність, потім зібрані виготовляли зі скріпок браслет вдячності, далі ласували власноруч зробленим старшими дівчатами школи, під керівництвом с. Августини Петрук, молочний коктейль, а на завершення забавлялися  мильними бульбашками.

 

Після заняття в школі Сестри Святого Йосипа с. Августина і с. Теона запросили отця та молодь до свого монастиря для підведення річного підсумку. Там кожному була вручена виписана на місці та один одному грамота, із подякою за співпрацю, добре серце, винахідливість, любов до дітей... Сестри також підготували для волонтерів символічні подаруночки для того, щоб зробити їм приємне, а також на знак вдячності за взаємодопомогу та бажання ділитися любов’ю з ближніми.