Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Благодатний час

 

25 травня 2016 року збільшилася Молитовна Група Святого Йосипа з Тернополя. Цього дня, під час Святої Літургії, яку очолив отець настоятель Андрій Маліг, своє рішення належати до Групи Святого Йосипа виразили: пані Аполонія, пані Людмила, пані Люба.

 

Під час Євхаристії священик звернув увагу членів Молитовної  Групи на те, як св. Йосип, живучи поряд з Марією та Ісусом, долав негаразди  у своєму житті, на те яким Він був відкритим на задум Творця, як Він виконував Божу волю, будучи опікуном Пресвятої Родини.

Після Святої Меси був час для розмови за філіжанкою кави. Члени Групи Святого Йосипа,  ідучи крок за кроком в роздумах про життя св. Йосипа,  схилилися до думки, що у житті є надзвичайно важливим поєднатися з Господом Богом, з самим собою і зі своїм ближнім.

 

7 червня  цього ж року відбулася інша зустріч, під час якої зібрані ділилися власним досвідом того, як Господь діє у їхньому житті та спостереженнями на тему: «Криза. Як її пережити, вдивляючись в постать святого Йосипа?» яку  підготувала с. Віра Жук.

Підсумовуючи зустріч,  с. Давида Мушинська, звертаючись до зібраних, заохочувала їх до Адорації Пресвятих Дарів у тиші, до щоденної (в мірі можливості) присутності на Євхаристії.

Членів Молитовної Групи Святого Йосипа звірялися, що для них такі зустрічі є благодатним часом, часом подяки та зближення з Господом і Його Милосердям.