Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Перше Святе Причастя в парафії Воздвиження Святого Хреста в Києві

 

21 травня в парафії Воздвиження Святого Хреста Отців Кармелітів у Києві відбулась урочистість Першого Святого Причастя. Шестеро дітей нашої парафії, яких напротязі двох років готувала до таїнств Сповіді та Євхаристії с. Святослава Уманець вперше прийняли до своїх сердець живого Євхаристійного Господа.



Батьки дітей приготували Літугрію Слова, діти разом з батьками приносили жертовні дари до вівтаря. Після прийняття Причастя діти віршем на фоні гітари дякували Ісусові за те, що Він прийшов до їхніх сердець. На закінчення Євхаристії Отець Настоятель Бенедикт Крок вручив дітям пам’ятку Першого Причастя, а також молитовник, заохочуючи їх до молитви. Діти подякували батькам, священикам і рідним, натомість батьки подякували  священику за те, що уділив їхнім дітям Святе Причастя, а також с. Святославі за приготування дітей до цього Таїнства. Після Меси діти і всі присутні мали солодкий стіл і весело, з великою радістю закінчили цю прегарну урочистість.

Тепер діти переживають свій білий тиждень і разом з батьками дякують Ісусові за пречудовий дар Його Тіла і Крові, в котрих Він приходить до них.