Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Шепетівська Молитовна Група св. Йосипа у Луцьку

 

 

Дякуючи Божому задуму та зусиллям сестри Антоніни Камілевської ми, члени Молитовної Групи Святого Йосипа, 7 жовтня 2017 року відвідали Луцький Кафедральний собор Петра і Павла.

 

Разом з місцевими парафіянами ми помолились Розарій, взяли участь в літургії. Потім отець Роман Власюк, який служить в парафії вже третій  рік,  дуже змістовно розповів нам історію храму, а також про всі ікони та скульптури костелу. Це було дуже цікаво.

Після цього ми вирушили на екскурсію містом. Скільки ж гарного ми побачили! Дізнались про храми, монастирі, семінарії міста минулих років та діючі сьогодні. Отець Роман розповів про культурний центр міста, показав найкращі куточки Луцька.

Згодом ми повернулися до парафії, де сестрички, які там служать, накормили нас смачним  обідом.

Маючи ще 4 години вільного часу ми відвідали Луцьку фортецю.

Сестра Антоніна організувала також відвідини Луцького музично-драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка, де ми могли подивитись виставу  «Дитина в дарунок», яка нам дуже сподобалась.

Втомлені але щасливі, зміцнені духовно, збагачені культурно ми повернулись  додому.

Дякуємо Богові за свято, Матінці Божій за опіку, а також сестрі Антоніні, отцю Роману Власюку, сестричкам Терезіанкам за увагу і любов, яку вони виявили до нас в цій поїздці. Світлини, які ми зробили в той день, нагадуватимуть нам про неї дуже-дуже довго.

Людмила Швець