Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Чування перед Неділею Доброго Пастиря в Бердичеві


З 20 на 21 квітня ц.р. у Всеукраїнському санктуарії Матері Божої Святого Скапулярію відбулася Молодіжна ніч чування Києвсько-Житомирської дієцезії перед Неділею Доброго Пастиря про розпізнання покликання.

 

На початок цієї ночі чування прибув єпископ Віталій Кривицький, який у своїй конференції про покликання, нав’язуючи до назви однієї з книг Нового Завіту – «Діяння Апостолів», закликав молодь переживати своє життя активно, не сидіти, «склавши руки», але «діяти». Його Преосвященство очолив також  Святу Месу.

У цьому році зустріч організували і проводили отці Кармеліти. У програмі чування були розважання розарієвих таємниць, конференції про дванадцятьох святих (св. П’єр Фрасатті, св. Йоанна Д’Арк, св. Йоан від Хреста та інші), особиста молитва та можливість приступити до Таїнства Покаяння. Розповіді про святих були збагачені різними активізаціями: свідоцтвами, пантомімою, працею в групах та заступницькою молитвою.

Разом з усіма зібраними про витривання в покликанні та дар нових покликань молились і Сестри святого Йосипа: с. Розалія Мушинська та с. Еліза Корнафель з Києва, а також с. Назарія Гарманчук з Любара, які приїхали разом з групами молоді зі своїх парафій.