Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Щастя бути разом!


Гарною традицією нашої Світлиці для дітей у Львові стало спільне подячне святкування перед літніми канікулами. Цього разу ми запросили розділити нашу радість дітей зі Світлиці парафії Божого Милосердя, що в Рясному та дітей з парафії Успіння ПДМ в Винниках.

 

Гаслом святкування стали слова «Щастя бути разом». Так ми намагались привернути увагу дітей до того, наскільки важливим є бути РАЗОМ і з цього РАДІТИ!
Дякуючи відкритості та щедрості о. Миколи Біскупа – директора Вищої Духовної Семінарії, свято відбулось на території семінарії в Брюховичах.
Святкування розпочалося Євхаристією, яку служив о. Рафал Зборовскі, настоятель парафії в Рясному.

Після спільної молитви діти відвідали мешканців Дому Милосердя св. Зигмунда Гораздовського, якими опікуються сестри св. Йосипа. Діти з волонтерами заздалегідь зробили власноруч квіти, які дарували кожному мешканцю, співали пісень та розповідали віршики. Гадаю, що важко описати враження від візиту, але достатньо подивитися на зворушливі емоції на фото.

Після ситного обіду розпочались конкурси та ігри. Стріляли з лука, вчились пускати мильні бульбашки, танцювали та грали у футбол, а також смакували солодкою ватою, якою ділились з бабусями. На завершення святкування, втомлені, проте щасливі, вечеряли ковбасками з грилю. А опісля діти разом з волонтерами, працівниками, семінаристами, священиками молились Літанією до Діви Марії з вдячністю за проведений день.

Щиро дякуємо усім хто долучився до організації свята, волонтерам, батькам, працівникам на кухні, сестрам та отцям.
Нехай Господь благословить Вас!


З вдячністю організатор Світлиці с. Віргінія Ліпська CSSJ