Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Різдвяні зустрічі у Львові

 

 

 

На початку Нового 2018 Року у львівському домі Сестер Святого Йосипа відбувалися Різдвяні зустрічі з колядуванням та діленням оплатком.

 

2 січня 2019 року пройшла зустріч Молитовної Групи святого Йосипа. Вона розпочалася в каплиці Святою Месою, котру звершив о. Павло Томис ОМІ.

Наступним пунктом програми стало читання різдвяних побажань і привітань від головного координатора Молитовних Груп від імені Згромадження Сестер Святого Йосипа сестри Тересіллі Зьобер. Після чого сестра Тобіаша Сємек, аніматор львівської Групи св. Йосипа, та всі присутні члени групи поділилася між собою оплатком, складаючи взаємні різдвяні побажання.

Зустріч закінчилася при святковому столі при співі колядок.


2019 рік проголошено в Україні Роком святості подружжя та сім'ї. Тому з ініціативи Сестер святого Йосипа 5 січня 2019 року відбулася Різдвяна зустріч Сестер, батьків і дітей з парафії св. Марії Магдалини.  Багато сімей з радістю відповіли на запрошення с. Тобіаші Сємек і с. Тадеї Стасюк, щоб разом зустрітися на спільній молитві і колядуванні. Зустріч розпочалася в каплиці, де всі учасники випрошували у Новонародженого Господа миру і злагоди не лише в своїх сім'ях, але й у всій Україні, особливо в тих місцях, де тепер проливається братня кров.

Після спільної молитви всі присутні поділилися оплатком, складаючи собі навзаєм святкові побажання, колядуючи, розмовляючи, а також пригощаючись при святковому столі.

Дякуємо усім за чудову домашню атмосферу, котру ми всі разом створили в прекрасний день.

Сестра Тадея