Get Adobe Flash player
Головна сторінка

На зустріч зі Святим Йосипом до Ізяслава

 

 

"Помолившись, група Святого Йосипа з Шепетівки 19 березня 2019 року вирушила на зустріч зі своїм Покровителем до костелу Святого Йосипа в Ізяславі разом з отцем Ярославом Машталяр OFM та сестрами Марленою Куц CSSJ та Фабіолею Стружевською CSSJ.

 

Старовинний костел вразив нас  своєю величчю. Парафіяни Ізяслава дуже гарно підготувались до  урочистого свята. В костелі були присутні представники парафій з міст Острог, Полонне, Понінка, Любар, Шепетівка та з парафій Ізяславського  району.

Святу Літургію очолив о. Ярослав Машталяр. Свята Євхаристія, адорація Пресвятих Дарів, молитви всіх присутніх в костелі зробили свято урочистим і піднесеним. Після частування, яким парафіяни люб’язно пригостили всіх присутніх, група Святого Йосипа вирушила на огляд руїн замку князів Сангушко, які знаходяться поруч. Та найбільше вразили нас відвідини руїн костелу Йоана Хрестителя в Ізяславі. Кожний з нас уявив його не в руїнах, а діючим та величним. Світлини, які ми зробили будуть довго нам нагадувати цю чудову поїздку, в якій ми серцями доторкнулись до великих святинь, про зустріч зі своїм Покровителем.

Щиро дякуємо  отцю Едуарду Пюро, настоятелю костелу Святого Йосипа м. Ізяслава, а також парафіянам  за гостинність та спільну молитву.

О Святий Йосифе, що  є так близько Бога, просимо покірно заступництва у Твого Божественного Сина, яким Ти завжди опікувався, вчини, щоб наші молитви були вислухані!"

Члени  групи Святого Йосипа