Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Перше Причастя в парафії на Оболоні

 

 

26 травня 2019 р. в нашій парафії св. Франциска Ассізького відбулося велике свято – Перше Причастя чотирьох  дітей, які протягом останніх трьох років готувалися до цього великого і важливого дня в їхньому житті.

 

Це дійсно чудо Боже, тому що 4 роки тому мешканці будинку, в якому знаходиться парафіяльна каплиця, заборонили нам приходити на Службу Божу. Цілий рік не пускали також дітей на уроки релігії. Згодом дозволили дітям приходити, а тепер погодилися, щоб відбулося Перше Причастя.

Протягом цих років кожну неділю ми збиралися в орендованому залі на Святу Євхаристію, після якої везли дітей в парафію на катехезу, а тепер Бог дозволив нам досвідчити свого діяння. Також без жодних перешкод в суботу 25 травня відбулося покутне богослужіння для дітей і батьків, а в неділю діти могли прийняти Ісуса до своїх сердець. Опісля  був солодкий стіл для всіх присутніх.

Білий тиждень був не таким, як це відбувається в парафіях: в понеділок і середу діти з батьками були в нашій каплиці на Євхаристії, а наступні три дні була Свята Меса в парафіяльній каплиці.

В неділю 2 червня ми знову зібралися в орендованому залі, щоб Йому дякувати і просити, щоб вчив нас на щодень перемагати зло добром.

Богу подяка за Його безмежну любов і Його велич!

Сестра Фіделіса Балух CSSJ