Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Нехай зійде Дух Твій...

 

Друга неділя Адвенту у нашій любарській парафії святого Домініка була днем великої радості. Ми переживали одразу кілька важливих подій.

 

Перш за все вперше прарафію відвідав новий, нещодавно висвячений єпископ-помічник Київсько-Житомирської дієцезії Олександр Язловецький. Представники молоді разом з усіма вірними перед храмом привітали Його Преосвященство короваєм і теплими словами.

В проповіді в часі урочистої Святої Меси з Таїнством Конфірмації єпископ Олександр наголосив на потребі невідкладного особистого навернення до Бога. Підкріплюючи своє повчання різними прикладами з життя, він згадав також про важливість Таїнства Миропомазання, яке мають отримати кандидати. Після проповіді 21 людина з Любара та Филинець, які пройшли відповідне попереднє приготування, отримали Таїнство Конфірмації з рук єпископа Олександра.

Та на цьому піднесені моменти не закінчились. Після обряду Причастя шестеро хлопців з Любарської парафії св. Домініка та Филинецької – св. Павла, були прийняті у міністранти.

Літургію Святої Меси своїм співом прикрасив Любарський хор.

Після благословіння молодь з Филинець дякували Єпископу за уділення Таїнства, пастирську турботу та відвідини, обіцяючи молитовну підтримку. Подяки лунали і на адресу о. Настоятеля, о. Олександра та с. Кароліни, котрі готували кандидатів до цієї важливої події. Також вірні привітали присутнього на урочистості пана Франса Умінського – батька отця Настоятеля  Віталія, висловлюючи йому вдячність за виховання сина і віддання для Служби Богу.

Закінчилось святкування «сімейним» фото парафіян зі своїм Пастирем.

Дякуємо Доброму Богу за цей час і всі благодаті, якими нас обдаровує!